دیگو دلاواله مالک باشگاه فیورنتینا به تقدیر از تیم تحت هدایت وینچنزو مونتلا پرداخته و عنوان کرد از این فیورنتینای جدید همچنان لذت می برد. دلاواله مدعی شده تحت تاثیر عملکرد روسی قرار گرفته و منتظر بازگشت گومز می باشد.
ویولا در رقابت های این فصل عملکرد خوبی داشته و در لیگ اروپا نیز با قدرت به کار خود ادامه می دهد. همین مسئله باعث شده تا دلاواله در مصاحبه ای کوتاه با شبکه اسکای به تقدیر و تمجید از تمامی افراد حاضر در باشگاه بپردازد:
"همه افراد در باشگاه به بهترین شکل ممکن کار خود را انجام می دهند. من به برادرم (آندره آ) برای مدیریت و رهبری این گروه و همچنین مونتلا و بازیکنان تبریک می گویم. آنها واقعا رشد کرده و می دانیم که هنوز هم جای زیادی برای پیشرفت دارند. ما هنوز از بازی تیم لذت می بریم و این مسئله بسیار مهمی است. امیدوارم گومز خیلی زود بازگشته و بیش از این لذت ببریم. روسی؟ او فرد بسیار باهوشی است و با عملکرد خود من را واقعا تحت تاثیر قرار داد. او شایسته تیم ملی می باشد و مطمئنا می تواند علاوه برای فیورنتینا، کمک زیادی نیز به تیم پراندلی بکند. من برای او واقعا خوشحال هستم."